Friday favorites Portie geluk

Friday Favorites

Het is weer vrijdag! Dat betekent een nieuwe ronde Friday Favorites. Deze week markeerde het einde van de zomer en het begin van de herfst. Dit merkten we ook letterlijk in het weer. We hebben nog een paar prachtig zonnige dagen gehad, en toen was het opeens over. En nu maar hopen dat zomer 2021 een stuk leuker wordt. Deze week in de Friday Favorites Sailor Moon.

Friday Favorites Sailor Moon

In de vorige editie heb ik Studio Ghibli genoemd. Deze week zetten we de Japanse trend voort met Sailor Moon. Zij is de hoofdrolspeelster van de gelijknamige tekenfilmserie. In de jaren ’90 was ik mega fan van Sailor Moon. Ik keek dit dan op de Turkse televisie. Volgens mij was het ook niet te zien op de Nederlandse televisie, maar laat het me vooral weten als ik het mis heb! Ik was zeker ook niet de enige fan. Sailor Moon en haar mede-Sailors zijn over de jaren iconen geworden.

Ik ben de afgelopen weken de volgende prachtige Sailor Moon borduursels tegen gekomen:

En:

De volgende heeft niet echt een Sailor Moon thema. Maar is wel heel nostalgisch en vooral roze, waardoor ik het er wel bij vind passen.

Natuurlijk mag de herfst thema niet ontbreken

Nu het officieel herfst is, mag ik denk ik ook wel beginnen over Halloween ,toch? Daarom leg ik deze week de focus op heksen.

Het zijn heksen gebaseerd op de Powerpuff Girls. Dus dubbel zo leuk! hebben jullie trouwens de Powerpuff Girls hint gevonden in de Friday Favorite hierboven?

Dit ziet er zo sereen uit:

Deze is gebaseerd op 1 van mijn favoriete boeken, namelijk Practical Magic. Daarnaast ben ik eigenlijk zelfs nog groter fan van de prequel, The Rules of Magic.

Wat waren jullie Friday Favorites van de week?

Nog even ter info; ik heb besloten om voorlopig de Favorites om de week te posten. Zodat ik tussendoor genoeg tijd heb om andere posts te schrijven.

BoekenBoeken

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *