Borduren Decoratie Sprookjes

Winterse borduursels

We zitten in de periode tussen kerst en oud & nieuw. Voor mij houdt dat in dat ik maar niet kan onthouden welke dag van de week het nou is. In deze week geniet ik nog na van de kerstsfeer en vind ik het heerlijk om winterse borduursels te creëren. En, hoewel ik al meerdere maanden een koolhydraatarm dieet volg, is het ook een week waarin koolhydraten niet meetellen.

Winterse borduur patronen

In tegenstelling tot onze herfst borduursels, heb ik deze winter niet een groots winter project gehad. Ik denk dat ik nog moest bijkomen van het grootse herfst project. Hopelijk kan ik volgend jaar wel een groter winter project borduren.

Voor nu heb ik me vooral kleinere borduursels gemaakt. Hiervoor heb ik wederom gericht tot Les Brodeuses Parisiennes.

Zo heb ik een klein rendier geborduurd. Dit patroon is te vinden in ‘Le Calendrier de l’Avent. Wel moet ik eerlijk toegeven dat ik een foutje heb gemaakt in het borduren van dit kruissteek patroon. Misschien dat het de echte kenners als was opgevallen. Maar ik heb een foutje gemaakt in het takje dat horizontaal loopt, waardoor het takje langer is uitgevallen. Maar ik ben er uiteindelijk juist blij mee.

Daarnaast heb ik ook nog een sneeuwbol gemaakt. Dit patroon is ook van Les Brodeuses Parisiennes, het is te vinden in de collectie ‘Boules de neige’.

Natuurlijk moest ik ook iets borduren met een sprookjes thema. Zoals jullie weten, ik ben een groot sprookjes fan. Ik dacht gelijk aan een Soda Stitch borduurpatroon (ik vertel hier meer over Soda Stitch patronen). Al snel besloot ik de Notenkraker patroon te borduren. Dit patroon is los verkrijgbaar, maar ook in een collectie genaamd Fairy Tale Land 2. Ik heb de borduurpatroon uit Fairy Tale Land gebruikt. Ook heb ik weer de huidskleur gewijzigd. Mocht je daar tips over willen, dan vind je die hier.

Wat vinden jullie van winterse borduursels? Hebben jullie zelf ook iets creatiefs met een winters thema gemaakt? Laat het ons hieronder weten!

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *