Baby Borduren Borduur techniek

Borduur nu zelf onze patroon

Het is eindelijk zo ver! Ik heb een digitaal bestand aangemaakt waardoor ook jij nu 1 van onze patronen kunt borduren! Het is een vrij borduren patroon die ideaal is voor beginners.

Dit is het patroon dat we hebben uitgekozen. Het is ideaal om zelf te borduren en weg te geven als kraamcadeau, babyshower cadeau of natuurlijk als je zelf net papa of mama bent geworden. Je kunt er een borduurring van maken, maar je kunt het eindproduct natuurlijk ook ergens anders voor gebruiken. Naai bijvoorbeeld je eigen kussenhoes!

Zelf onze patroon borduren?

Wat leuk dat je zelf wil borduren! Het bestand kun je vinden in onze Etsy winkel. Het is compleet met instructies die ook voor beginners makkelijk te volgen zijn. Ook zit er een lijstje met benodigdheden bij. Daarnaast zal ik het patroon voor je personaliseren met gewenste naam en eventueel ook geboortedatum. De geboortedatum wordt dan direct onder de naam toegevoegd.

Ga jij ook mee borduren? Houd ons dan vooral op de hoogte! We kunnen namelijk niet wachten om al jullie borduursel te zien. Gebruik #stitchingwithkanavicesisters zodat we mee kunnen kijken.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *