Borduren Keuken

Nostalgie in de keuken

We hebben een mooie keuken schort gecreëerd met een borduur patroon in de jaren ’50-stijl Ik hou van de jaren ’50-stijl; de mooie jurken, de parels, de haarkapsels. Ook kook ik nooit zonder een schort om te doen. Toen ik dit patroon tegenkwam wist ik dan ook niet hoe snel ik moest beginnen met het borduren van een keukenschort.

Het is ook een makkelijk patroon. Hoewel het 13 verschillende kleuren heeft, is het niet moeilijk om het patroon te volgen, omdat de kleuren niet te veel kriskras door elkaar zitten.

De naam heb ik natuurlijk zelf toegevoegd, op het patroon stond namelijk ‘quel regal’. Ik wilde hier een cadeau van maken voor een bruidsuitzet, dus heb ik de naam van de ontvangster er op geborduurd.

Vervolgens heeft mijn moeder de schort afgewerkt. Ze heeft haar patroon gebaseerd op een schort dat we al hadden.

Wil jij ook een keukenschort borduren? Het patroon vind je in dit magazine. Het tijdschrift is in het Frans, maar ik gebruik het zelf alleen voor de patronen. De afmetingen zijn gelukkig ook makkelijk te lezen ook al spreek je geen Frans. Mocht je het zelf ook borduren, deel dan alsjeblieft het resultaat! Je kunt ons altijd taggen op Instagram.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *